Design and build your own modern house together with our Greek - Dutch architect

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnisos
Prijs € 0,-
Aantal slaapkamers 0
Zwembad Ja
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 0
Aantal m2 kavel 0

Omschrijving

Grieks architecten bureau Joris Braat

Intro

Wij hebben sinds 2007 een intensief samenwerkingsverband met Joris Braat een Grieks-Nederlandse architect. Eind 2006, na het behalen van zijn ingenieursdiploma, besluit Joris Braat om zich te vestigen in Griekenland. Zijn beslissing wordt deels gemotiveerd door zijn half Griekse afkomst, alsmede door de positieve ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn buitenlandstudie in Thessaloniki in 2004.

Heden

Sinds eind 2007, na acquisitie en ontwikkeling van een aantal eigen opdrachten, wordt besloten om zelfstandig verder te gaan. Doel is om als deskundig, toegewijd en initiatiefvol architect, design huizen te ontwikkelen in volledig eigen beheer.

Projecten

Momenteel wordt er hard gewerkt aan verschillende bouwprojecten m.n. in Messinia van de Peloponesos. Dit doet hij voor zowel Griekse als Belgisch-Nederlandse klanten. Deze worden momenteel geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Opleiding

Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde. Werkt als zelfstandig architect in Griekenland met als basis momenteel Kalamata Messinia. Spreekt vloeiend Grieks, Nederlands, Engels en redelijk Duits.

 www.jorisbraat.nl

Lees via deze doorlink de ervaring van één van onze klanten hoe het gehele proces van zoektocht naar een bouwkavel aan zee tot de realisatie van een prachtig eigentijds modern huis kan lopen: http://www.mondi.nl/tweede-huis/column/griekenland/grieks-koop-en-nederlands-ontwerpproces/page18__1013.php

Foto's

                   
« Naar ons volledige aanbod
Zoeken
Peloponnesos - Messinia