Design your own modern house under Greek architecture with your own Dutch/Greek architect

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnisos
Prijs € 0,-
Aantal slaapkamers 0
Zwembad Ja
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 0
Aantal m2 kavel 0

Omschrijving

Grieks architecten bureau Joris Braat

intro

Wij hebben een samenwerkingsverband met Joris Braat een Griekse/Nederlandse architect. Eind 2006, na het behalen van zijn ingenieursdiploma, besluit Joris Braat om zich voor langere tijd te vestigen in Griekenland. Zijn beslissing wordt deels gemotiveerd door zijn half Griekse afkomst, alsmede door de positieve ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn buitenlandstudie in Thessaloniki in 2004.

heden

Sinds eind 2007, na acquisitie en ontwikkeling van een aantal eigen opdrachten, wordt besloten om onafhankelijk verder te gaan. Doel is om als deskundig, toegewijd en initiatiefvol adviseur, gebouwen te ontwikkelen die realiseerbaar zijn.

projecten

Momenteel wordt er gewerkt aan verschillende woningbouwprojecten door heel Griekenland. Dit doet hij voor zowel Griekse als Nederlandse klanten. Wanneer mogelijk, wordt ook de bouw in eigen beheer uitgevoerd.

Opleiding

Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde. Werkt als zelfstandig architect in Griekenland, met als basis Athene en Alexandroupolis. Spreekt vloeiend Nederlands, Grieks en Engels.

 www.jorisbraat.nl

Lees via deze doorlink de ervaring van één van onze klanten hoe het gehele proces van zoektocht naar een bouwkavel aan zee tot de realisatie van een prachtig eigentijds modern huis kan lopen:   http://www.mondi.nl/tweede-huis/column/griekenland/grieks-koop-en-nederlands-ontwerpproces/page18__1013.php

Foto's

                       
« Naar ons volledige aanbod
Zoeken
Peloponnesos - Messinia