Gastenboek

Nieuw bericht Volgende pagina
Bericht 1 - 10 van 54
Naam Peter en Ans Datum / Tijd 1-6-2018 / 7:22
Onderwerp Droomplek onder der zonIP adres opgeslagen: Opgesl.

 Op internet speurend naar huizen in Griekenland vonden wij ons huis in Zizani. Het leek te mooi om waar te zijn, contact gezocht met Pelops en binnen knowtime zaten we met Joop en Bea rond de tafel bij ons thuis.

Zo gezegd zo gedaan fijn gesprek gehad, tickets geboekt en richting de Peleponnessos. We waren op slag verliefd en besloten het huis te kopen.

Joop en Bea hebben veel voor ons geregeld, vragen stellen of hulp met iets kon/kan altijd. Top geregeld!

 

Naam Jacqueline+ Datum / Tijd 9-5-2017 / 21:34
Onderwerp Méér dan tevreden!IP adres opgeslagen: Opgesl.

Binnen zeer korte tijd hebben wij - inmiddels ons huis - weten aan te kopen in Yamia. Mede dankzij het snelle en adequate reageren van Joop en Bea, de goede begeleiding en de resepectvolle persoonlijke benadering van Joop en Bea, zijn wij nu de trotse bezitter van een paradijsje.  Een aanrader voor iedereen om met Pelops Greekhouses in zee te gaan. Ontzettend bedankt!

Naam Rudy en Gina Peelman België Datum / Tijd 2-1-2017 / 15:25
Onderwerp Een plekje onder de zonIP adres opgeslagen: Opgesl.

Een plekje onder de zon aan de Middellandse zee was onze droom die werkelijkheid werd.
Italië, Portugal, en enkele Griekse eilanden hadden we reeds bezocht echter zonder resultaat. Tijdens een vakantie in 2015 werden we verliefd op de Peloponnesos. De natuur, de olijfgaarden, de kilometer lange kustlijn, de eindeloze stranden en het schitterend zicht op de eilanden voor de kustlijn konden ons bekoren. Na het bezoeken van tientallen huizen opteerden we uiteindelijk voor de aankoop van een perceel grond.

Na enkele contacten via telefoon en mail hadden we een eerste persoonlijk contact met Joop en Bea in februari 2016 in Nederland. Tijdens deze ontmoeting lichtten ze hun werkwijze toe en werd ons verlanglijstje doorgelopen. Nadien hebben we een vakantie gewijd aan het bezoeken van mogelijke plots die door Joop werden geselecteerd.

Het eerste stuk bouwgrond dat Joop met ons bezocht was meteen raak. De locatie en het uitzicht maakten dat ons vakantiehuis perfect op dit stuk zou passen. De reeds beschikbare aansluiting voor nutsvoorzieningen en de toegangsweg waren extra troeven.

Na onze keuze voor dit grondstuk begeleidde Joop ons bij de diverse stappen waaronder:
* de onderhandelingen met de eigenaar i.v.m. de aankoopprijs
* bij de ondertekening van de vereiste documenten om de aankoop te realiseren op het kantoor van de notaris in Kalamata
* het bezoek aan de ingenieur van het bureau in Pylos voor het verlenen van de bouwvergunning

Tevens brachten zij ons in contact met de Nederlandse/Griekse architect Joris Braat met wie zij nauw samenwerken en die ook de bouwvergunning in orde heeft gebracht.

Eind oktober 2016, 7 maanden later, zijn wij eigenaar van onze olijfgaard en wordt aan het project verder gewerkt.

We zijn vooral gecharmeerd door de persoonlijke aanpak van Joop en Bea en de kennis van de Griekse manier van zaken doen. Bij elke belangrijke stap in het aankoopproces waren zij paraat.

Hierbij willen we Joop, Bea en Joris hartelijk bedanken voor het geleverd werk.

 

Naam Rob Arts Datum / Tijd 17-10-2016 / 15:21
Onderwerp Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen waarvan zelfs zelfs de meeste Griekse makelaars......IP adres opgeslagen: Opgesl.

Recentelijk bij Mondi gekocht het boekje "WONEN EN KOPEN IN GRIEKENLAND" wat ik iedereen kan aan kan raden. Toch is de wet en regelgeving in Griekenland snel en grillig. Ik heb, om mij over de laatste zaken hieromtrent te laten informeren, contact gehad met Joop Derksen van Pelops Greek Houses, makelaar in Griekenland en was verrast hoe Joop op de hoogte was van de laatste ontwikkelingen en veranderingen waarvan zelfs de meeste Griekse makelaars nog geen weet hebben. Ik kan Joop van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet Rob Arts http://www.galani.nl   

Naam Yneke en Popke Datum / Tijd 26-10-2015 / 16:41
Onderwerp Droomhuis gevonden!IP adres opgeslagen: Opgesl.

Nooit gedacht!........... we hebben ons droomhuis gevonden in de Peloponnesos nabij het bijzondere visserdorpje Finikounda.

Joop en Bea hebben ons daarbij op deskundige en plezierige wijze bijgestaan.

Nadat wij contact met Joop hadden opgenomen is hij bij ons thuis eerst komen kennismaken en heeft hij onze wensen geïnventariseerd. Vervolgens heeft hij ons begeleid bij het bezichtigen van een aantal woningen in de buurt van Finikounda. Joop luistert goed, is geduldig en heeft als belangrijk doel dat wij inderdaad weloverwogen ons "droomhuis" vinden. Dit vonden wij en vervolgens zijn de onderhandelingen gestart. Ook hierbij hebben Joop en Bea prima bemiddeld zonder enige druk uit te oefenen. Nadat we overeenstemming hadden met de verkopers is de levering van de woning door Joop en Bea voorbereid. Dit gaat in Griekenland toch net even anders dan wij gewend zijn, zeker in de afgelopen periode toen de "spel"regels regelmatig wijzigden. Joop en Bea hebbenons hier zeer goed en met het nodige geduld in begeleid en in september zijn wij de nieuwe eigenaren geworden van ons droomhuis nabij Finikounda. Joop zijn contacten met het lokale netwerk zijn daarbij zeer waardevol gebleken.

Het toeval wil dat wij in Griekenland nu ook Joop en Bea als buren hebben en ook dat is mooi meegenomen!

 

Joop en Bea bedankt! Mocht je overwegen een woning in dit deel van de Peloponessos te willen kopen dan bevelen wij Joop en Bea van harte aan.

Yneke en Popke

Naam Pieter en Ella Datum / Tijd 28-9-2015 / 22:56
Onderwerp Verkoop van ons droomhuisIP adres opgeslagen: Opgesl.
Joop en Bea, We willen jullie hier nog een keer ontzettend bedanken voor jullie inzet, hulp en deskundigheid bij de verkoop van ons droomhuis onder de Griekse zon. We hebben het heel erg gewaardeerd dat jullie met ons bleven meedenken, de hobbels gladstreken en dat zodoende uiteindelijk alles goed kwam. Het was heel fijn jullie als onze makelaar te hebben. Voor ons is het heel duidelijk: zoek je een huis in Messinia (Pilia) of wil je er daar een verkopen, dan kun je niet beter terecht dan bij Joop en Bea Derksen van Pelops Greekhouses!! We wensen jullie nog heel veel succes in de toekomst.

Naam Onno Koning Datum / Tijd 20-5-2015 / 8:23
Onderwerp Huizen gekocht nabij GialovaIP adres opgeslagen: Opgesl.

Wij hebben sinds 2011 gezocht in de regio rondom Gialova naar een vakantiehuis voor de familie. Elke voorjaarsvakantie logeerden we in Gialova en hebben we enkele dagen rondgekeken samen met Joop bij diverse huizen.  Begin 2015 hebben we uiteindelijk onze keuze gemaakt en het vakantiehuis van onze dromen gekocht, en dat middenin de Griekse crisis!

Joop (en Bea) zijn geduldig, accuraat in hun beantwoording en denken goed mee mee in je behoefte als klant/gezin bij de aanschaf van een vakantiehuis.

Naast het eigen aanbod heeft Joop een goed lokaal netwerk waardoor je een breed aanbod kunt bekijken. Ik zou Joop absoluut aanraden als makelaar wanneer je serieus gaat zoeken in Messinia/Pelopennesos naar een vakantiehuis.  

 

Naam Borri Laschet Datum / Tijd 10-1-2015 / 1:01
Onderwerp Nieuw droomhuisIP adres opgeslagen: Opgesl.

Droomhuis in de buurt van Gialova. Alle jaren als we op vakantie gingen keken we bij makelaars in de etalage naar mooie huizen . Maar nooit eerder hadden we een gevoel dat we een streek hadden gevonden die zo veel biedt . Natuur , ongerepte stranden , vriendelijke Grieken , sportiviteit ( wandelen , fietsen en golven ) , kleine tavernes en een heerlijk klimaat. Voor luxe winkels moet je er niet zijn en ook geen massatoerisme . Onze eerste kennismaking was in het voorjaar van 2014 en we besloten in het najaar terug te gaan om verder te oriënteren . Maar dan wel met een makelaar . Meerdere mensen noemde de naam Joop Derksen . Betrouwbaarheid en afspraken nakomen maar ook iemand die je in praktische zin kan ondersteunen bij zaken die aan een huis moeten gebeuren vonden we erg belangrijk . Je kan nu éénmaal niet alles zelf regelen als je gebonden bent in Nederland . In Nederland heb ik contact gezocht met Joop en we hebben onze wensen aan hem kenbaar gemaakt . Dat waren er veel . Ik noem er een paar :uitzicht op zee , authentiek maar ook niet te afgelegen, minimaal 2 badkamers , minimaal 2000 m2 grond , goede watervoorziening , water reservoir, internet mogelijkheid , niet te ver van de golfbaan en het strand etc . En ja dan natuurlijk niet te duur want het budget was niet oneindig . Dan zou je kunnen denken dat is een lastige klant . Maar Joop schreef ons : ik ga kijken of ik jullie kan verrassen . We hebben 2 dagen uitgebreid rondgereden waarbij hij ons een breed scala liet zien aan mogelijkheden . Ook bouwgronden . De voor – en nadelen werden uitgebreid besproken .  Joop kan goed luisteren en een vertaalslag maken naar wat mogelijk is . Door zijn samenwerking met lokalen , aannemers en makelaars kan hij je ook betrouwbare mensen “contacten “. Hij pusht op geen enkele manier . Ik denk dat hij zeker een derde of vierde keer met ons had willen verkennen maar bij ons was het raak bij de eerste oriëntatie . Volgend jaar ( 2015 ) vindt de overdracht plaats waar we enorm naar uitkijken . Rene en Olga

Naam Karin en Ron Goldewijk Datum / Tijd 2-10-2014 / 20:51
Onderwerp Droomplek in GriekenlandIP adres opgeslagen: Opgesl.

 Bea en Joop hebben ons uitstekend geholpen bij het vinden en kopen van een prachtig stuk grond met uitzicht op eilanden en zee in Griekenland. Onze droomplek waar we ons droomhuis op gaan laten bouwen. Joop heeft ons alle tijd en aandacht gegeven om het spannende proces tot aankoop zonder al te veel stress te doorlopen. Samen met Joop hebben we vele locaties bezocht en hebben daarnaast mooie plekjes in de regio gevonden. Een aanrader.

Naam Heddie en Ada .Oppelaar Datum / Tijd 8-7-2014 / 18:19
Onderwerp verkoop van ons huis in griekenlandIP adres opgeslagen: Opgesl.
Bedankt Joop en Bea voor jullie hulp en deskundig advies waar door wij ons huis in Lachanada op de Peloponnesos hebben kunnen verkopen .Jullie hebben je geweldig ingezet om dit te bereiken. Tot op het laatste afhandelingen hebben jullie ons geholpen. Wij zijn zeer tevreden .BEDANKT.

  Volgende pagina


Zoeken
Laatste Nieuws

Vanaf 2019 wekelijks 3x Transavia Amsterdam<>Kalamata

Internationale vraag naar huizen en bouwkavels is in de lift

Griekse partner van PGH bouwt nu in opdracht op 5 locaties

Peloponnesos - Messinia
Weer in de Peloponnesos
Het weerbericht is momenteel niet beschikbaar